Hos Tufvesson Isolering ApS tilbyder vi forskellige typer af teknisk isolering og herunder også ventilationsisolering. Vi udfører primært isolering af ventilationsrør hos kunder nær Slagelse på Vestsjælland, men vi har mulighed for at køre ud til kunder i hele Danmark.

Vi har mange års erfaring inden for forskellige typer af teknisk isolering og har derfor mulighed for at hjælpe med både traditionelle og mere specielle opgaver. Vi har blandt hjulpet mange kunder med ventilationsisolering og køleisolering.

SPAR PENGE MED VENTILATIONSISOLERING


Ved at sørge for at ventilationskanalerne er effektivt isoleret, så sørger man for at både indeklimaet er bedre og energiomkostningerne sænkes da man undgår store energiudslip. Vi sørger for at levere høj kvalitet hver gang uanset opgavens størrelse.

Isoleringen er med til at opretholde den rette temperatur i ventilationsluften, så det bliver mere stabil. På den måde er det også med til at nedsætte bygningens CO2-udslip uanset størrelsen på bygningen.

MED VENTILATIONSISOLERING UNDGÅR DU KONDENS


Ventilationsisolering er med til at der ikke dannes kondens på loftet, når ventilationsanlægget er tændt. Hvis der dannes for meget kondens ved ventilationsanlægget kan det risikere at dryppe med kondensvand. 

Vi sørger for at levere en holdbar og kvalitetssikret løsning, så du både undgår kondens fra ventilationsanlægget og du har mulighed for at spare penge på energiomkostningerne. Vi hjælper gerne med at finde den rette løsning til dig.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM VENTILATIONSISOLERING


Har du spørgsmål til ventilationsisolering eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på isolering af ventilationsrørene på din bygning? Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 60440011 eller ved at sende din besked på mail til Isolering@mail.dk eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælper gerne med en løsning tilpasset dine behov.