Med pladeisolering er det muligt at isolere både varmerør og installationer. Hos Tufvesson Isolering ApS overholder vi selvfølgelig alle gældende regler og branchenormer. Vi sørger for hele processen, så du er i kyndige hænder hele vejen igennem. 

Vi hjælper primært erhverv i området nær Kalundborg og Slagelse, men vi har mulighed for at hjælpe kunder i hele landet. Som teknisk isolatør kan vi eksempelvis hjælpe med både pladeisolering og lydisolering.

PLADEISOLERING BÅDE INDE OG UDE


Pladeisolering kan foretages både udendørs og indendørs. Når man vælger at have isolering med plader udendørs er det muligt at beskytte bygningen bedre mod forskellige vejrforhold som vind og varme.

Også indendørs kan isolering med plader have god gavn. Her bliver det især brugt til isolering af steder, som vil opleve meget høje temperaturer. Det kan eksempelvis være ventilation- og rørsystemer som er rundt i hele bygningen. 

BREDE KOMPETENCER INDEN FOR PLADEISOLERING


Som teknisk isolatør har vi i mange år stået for mange forskellige isoleringsløsninger hos vores kunder, som alle har forskellige behov. Vi har blandt udført arbejde hos DTU og Novo Nordisk.

Dette er din sikkerhed for at vi har vores faglighed på plads, når vi blandt udfører løsninger med isolering med plader. Vi ser altid på hver enkelt kundes behov og ønsker, og herfra kan vi tilpasse løsningen til den enkelte kunde for det bedst mulige resultat. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ PLADEISOLERING


Har du spørgsmål til vores arbejde, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi ser også gerne på dine specifikke behov og giver dig et uforpligtende tilbud på pladeisolering ud fra dine ønsker og behov.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 60440011, eller ved at sende din besked på mail til Isolering@mail.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi står klar til at tage i mod store som små opgaver.