Et effektivt isoleringssystem er vigtigt og det kan blive rigtig tydelig, hvis isoleringen i forvejen ikke fungerer optimalt. Herved kan der vise sig rørledninger, hvor der drypper vand fra eller de kan være isbelagte.

Har man et stort ventilationssystem kan dette være med til at der optræder kondensvand i isoleringen eller på rørene. Det er derfor vigtigt at der er grundigt isoleret på ventilationsrør uanset hvor kolde de er. 

KONDENSISOLERING AF VENTILATIONSRØR OG -KANALER


Når der føres kold luft gennem ventilationsrørene i et varmere rum, vil der udvikles kondens fordi der er en stor temperaturforskel. Her vil kondensisoleringen sikre at det ikke drypper med kondensvand fra ventilationsrørene. 
Hvis der opstår for meget kondensvand i et ventilationssystem, vil det uanset rørtypen begynde at tære på rørerne. Derfor er det vigtigt at denne type isolering forbliver effektiv, så man undgår denne type skader. 

STOR ERFARING MED KONDENSISOLERING


Ved kondensisolering ønsker man at undgå at kondensation og kuldebroer. Derfor er det vigtigt at kondensisoleringen foretages af en professionel og at der bliver taget højde for hvordan ventilationssystemet er bygget op. Hos Tufvesson Isolering ApS har vi stor erfaring med teknisk isolering som eksempelvis kondensisolering af både små og store ventilationssystemer og varmeisolering af bygningers ydervægge så den koldere ventilationsluft holdes inde i bygningen.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM KONDENSISOLERING


Ønsker du at vide mere om kondensisolering eller vil du have et uforpligtende tilbud på kondensisolering hos dig? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til Tufvesson Isolering ApS og få professionel service og rådgivning.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 60440011 eller på mail Isolering@mail.dk. Vi har også en kontaktformular som du kan udfylde og så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.