Hos Tufvesson Isolering ApS har vi stor erfaring med køleisolering og vi kan helt sikkert også levere en løsning hos dig. Vi henvender os primært til produktionsvirksomheder og vi har hjulpet mange kunder nær Kalundborg og Slagelse i Vestsjælland, men hjælper gerne kunder i hele Danmark. 

Vi har tidligere hjulpet kunder som Arla, DTU og Novo Nordisk og vi er også klar til at hjælpe dig med teknisk isolering. Når du vælger os, er du sikret høj kvalitet uanset størrelsen på opgaven.

DERFOR ER KØLEISOLERING VIGTIG


Hvis dine kølerør ikke er tætte nok, bruger de mere energi på at køle. Dette kan føre til en stor udgift for dig. Vi sørger for en langtidsholdbar løsning, så jeres kølerør fungerer optimalt og I har derved mulighed for at spare penge.  

Køleisolering foregår ved at vi monterer ekstra isolering rundt om alle rørene. Jo mere isolering, jo bedre et resultat vil man opnå. Dette betyder også at udgifterne bliver større og derfor sørger vi for sammen med jer at finde den mest optimale løsning. 

Denne type isolering omfatter også problemer med kondens, og her kan vi tilbyde kondensisolering af højeste kvalitet og samtidig til en meget konkurrencedygtig pris. Vi sørger for, at der ikke drypper vand ned, hvis det er ned til 0 grader, og du vil ikke længere opleve problemer med kondens.

MANGE ÅRS ERFARING MED KØLEISOLERING


Vores mange års erfaring med denne form for professionel køleisolering gør, at vi ofte kan tilbyde dette produkt billigere end nogen andre. Vi anvender primært produkter fra Armacell (Amaflex), hvilket er af højeste kvalitet på markedet.

Køleisolering omfatter også problemer med kondens, og her kan vi tilbyde kondensisolering af højeste kvalitet og samtidig til en meget konkurrencedygtig pris. Vi sørger for, at det ikke drypper vand ned, hvis det er ned til 0 grader, og du vil ikke længere opleve problemer med kondens.

HAR I BRUG FOR HJÆLP TIL KØLEISOLERING?


Trænger din produktionsvirksomhed til professionel hjælp omkring køleisolering? Vi kan være behjælpelige med køleisolering i alle størrelser og kan tilbyde jer en kvalitetsløsning til yderst skarpe priser.

Tøv ikke med at tage kontakt til os på telefon 60440011 eller ved sende din henvendelse på mail til Isolering@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular.