​Vi hos Tufvesson Isolering ApS gør meget inden for industriisolering i Sjællandsområdet, hvor vi kan tilbyde din virksomhed en komplet løsning i forhold til isolering og energioptimering.

Det er et område, der er særdeles meget fokus på, hvorfor dette kan være en rigtig god investering. Vores løsninger er målrettet større produktionsvirksomheder og er dermed mere fabriksorienteret.

VI TILBYDER INDUSTRIISOLERING AF HØJ KVALITET


Vi har gennem mange år arbejdet med industriisolering, og vi har hjulpet nogle af de største virksomheder med løsninger i forhold til dette, herunder både Arla, DTU og Novo Nordisk, som alle er en del af vores kundekreds, vi har udført teknisk isolering for.

Vores industriisolering omfatter energioptimeringer i mange omfang, hvor vi kan hjælpe med både køleisolering og almindelig varmeisolering. Holder kølerørene ikke ordentligt på kulden, opleves et større energiforbrug. Vi tilbyder også lydisolering, hvilket er målrettet rum med meget støj. Her kan vi lægge ekstra isolering ind og på den måde garantere for et mindsket støjniveau.

Vi har også stor erfaring med tank- og kedelisolering samt pladeisolering, der beskytter den gamle isolering.

Der er mange løsningsstrategier og –muligheder, når det kommer til industriisolering, og derfor indgår vi også altid en tæt kontakt med dig som kunde, hvor vi kan vende de forskellige løsninger og finde frem til netop den løsning, der er optimal for dit behov.

Hvad koster industriisolering?


Når det kommer til prisen på industriisolering, vil prisen variere fra opgave til opgave. Prisen vil altid være afhængig af den pågældende opgaves omfang. Vi kan til enhver tid tilbyde konkurrencedygtige priser.

ØNSKER DU AT VIDE MERE?


Er din produktionsvirksomhed beliggende i områderne nær Kalundborg og Slagelse på Vestsjælland, og har I problemer med et for højt energiforbrug? Så kan vi hjælpe. Vi har stor erfaring med industriisolering og kan hjælpe din virksomhed uanset størrelsen

Kontakt os i dag på telefon 60440011 eller e-mail Isolering@mail.dk og hør nærmere.